dinsdag 18 december 2007

aqua fun





aqua fun!!!!Geen gezever mannekes, raften en plezier voor geen geld! Natuurlijk horen hier alweer enkele anekdotes bij!
Toen wij aan de kant zaten kwam een vlot met 3 thaise dames voorbij. Zij waren bloemen en papaya's gaan halen in de jungle. Voor onze neus, in een stevige stroomversnelling splijt het bamboe-vlot open langs voor. De dames, hun papaya's en hun bloemen belanden in het water. Gelukkig had Jelle een goede reflex, en redde hij alvast de bloemen en de papaya's! De dames daar is hij afgebleven, maar die redden zichzelf naar de kant. Jammergenoeg zijn daar geen foto's van, want ik lag samengeplooid van het lachen. De dames op het vlot vonden het trouwens ook hilarisch.
Later had Jelle al droge kleren aan, maar deed hij een nieuwe reddingsactie! Een jongetje zijn band kwam voorbij gedreven, maar het jongetje zat er niet meer op. Jelle, The Herro, gaf de band terug, maar moest volledig nat terug naar Sangkhlaburi!
Ook de terugtocht was goed zelle. Terwijl we stonden te wachten op een 'busje' komen enkele thaise toeristen voorbij die ons met graagte een lift gaven. Hup met z'n allen in de pick-up. Heel groot is dat niet, maar we zaten er toch gezellig met z'n 12'ven in!

Geen opmerkingen: